Aktuelt fra Winorg

BoligMentoren fornøyd med sitt nyanskaffede medlemssystem

BoligMentoren er så fornøyd med sitt nyanskaffede medlemssystem at de allerede har anbefalt det videre

Les mer

Pasientorganisasjon velger Winorg Express

Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) ønsker å modernisere å forenkle sitt arbeide med medlemmer og givere og tar steget fullt ut i skyen ☁️☁️ med Winorg Express.

Les mer

Idas test

Les mer

Nye organisasjoner i gang med Winorg

Det er en stor etterspørsel etter en digitalisering, modernisering og forenkling av arbeidsprosesser hos nordiske foreninger og forbund, og Winorg skal være best på å dekke denne etterspørselen!

Denne høsten har flere organisasjoner tatt i bruk Winorg.

2023 nærmer seg slutten og i Winorg har det skjedd utrolig mye denne høsten. Hele 5 organisasjoner av ulik art har kommet i gang med Winorg!

Les mer

Produktlansering Winorg Dialog

Ønsker du å jobbe mer med medlemsreiser og giverreiser? Da er denne produktlanseringen av Winorg Dialog midt i blinken for deg. 

Nå har vi endelig lansert det vi mener er bransjens aller beste løsning for markedsautomatisering til nordiske forbund, foreninger og andre organisasjoner.

Les mer

Winorg inngår strategisk samarbeid med Invo

Invo og Winorg, to norske IT selskaper  har gått sammen for å bli den ledende leverandøren av digitale saksbehandlingsløsninger til nordiske foreninger, forbund og medlemsorganisasjoner

Les mer

Velkommen til lanseringsfest for Winorg Total Fagforening!

Denne lanseringen er perfekt for alle fagforeninger som ønsker tips til hvordan man kan forenkle, modernisere og digitalisere sin medlems- og økonomioppfølging samt skape engasjement og entusiasme hos de tillitsvalgte og resten av organisasjonen

Les mer

Den Store Frivillighetsguiden

Frivillige er selve hjertet i mange organisasjoner, men hvordan sørge for at hjertet slår lengst mulig for akkurat din organisasjon? I den store frivillighetsguiden får du tips og råd til hvordan du skal få maksimal verdi ut av din viktigste ressurs: de frivillige. 

Les mer

Administrerende oppsummerer halvåret som har gått og ser fremover mot det neste

Adiministrerende direktør I Wiorg Håvard Ellefsen oppsummerer 2022 så langt og deler noen tanker rundt fremtiden.

Les mer

Giva Sverige rapport "givandet i siffror"

Ved hjelp av Giva Sverige sine mer enn 170 medlemsorganisasjoner samler de både det totalt innsamlede midler i 2021 fra privat sektor og detaljert informasjon om donasjoner fra publikum, bedrifter og organisasjoner.

Les mer
Abonner på vårt nyhetsbrev