Aktuelt fra Winorg

BoligMentoren fornøyd med sitt nyanskaffede medlemssystem

BoligMentoren er så fornøyd med sitt nyanskaffede medlemssystem at de allerede har anbefalt det videre. – Vi skjønte raskt at det var Winorg som hadde den riktige løsningen for oss, sier daglig leder i BoligMentoren, Vidar Heimset.

BoligMentoren har hatt et enkelt medlemssystem med begrenset funksjonalitet og utviklingsmuligheter i en årrekke. I løpet av de siste årene ble det veldig tydelig at systemet hadde blitt en hemsko. De innså at de ikke klarte å henge med i den digitale utviklingen og det ble stadig mer krevende å oppfylle krav om GDPR blant annet.

Daglig leder i BoligMentoren, Vidar Heimset erkjente at som medlemsorganisasjon hadde de behov for et fullverdig CRM – et Customer Relationship Management -system.

Innså raskt at Winorg er best for organisasjoner

– Vi begynte å lete på egenhånd og så på de store, internasjonale aktørene først. Da vi oppdaget Winorg innså vi raskt at dette var den beste CRM-løsningen for organisasjoner i Norge. Deres løsninger er skreddersydd for norske forhold og deres hovedfokus er medlemsorganisasjoner og deres behov. Sier Vidar Heimset i BoligMentoren og legger til:

– Derfor brukes det jo også allerede av mange organisasjoner som har gode erfaringer. Winorg framsto som en løsning som er tilpasset oss mer enn de generelle systemene som kan brukes til alt, sier Heimset.

Prosessen gikk raskt framover etter dette.

– Vi fikk et ryddig og oversiktlig tilbud fra Winorg som var lett å forholde seg til. Vi forsto umiddelbart hva medlemssystemet kunne tilby oss og til hvilke vilkår, sier Heimset.

Les videre 

Abonner på vårt nyhetsbrev