Om Winorg

Winorg er et norsk teknologiselskap dedikert til å hjelpe nordiske organisasjoner med å lykkes. Vi er stolte av å være eid av ansatte som brenner for organisasjoner og som har en solid bakgrunn innen organisasjonslivet.

Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen.

Det viktigste for oss fremover er å bruke det nyeste av teknologi for å sette norske organisasjoner i stand til å bruke all tilgjengelig informasjon om medlemmer og givere på måter som gjør at de kan øke inntektene, få flere medlemmer og givere, bli mer effektive, og gjennom det kunne lykkes bedre i arbeidet med organisasjonens formål.

Winorg er et anerkjent navn i Norge som leverandør av ledende CRM-systemer og spesialisert kompetanse til fagforeninger, forbund og andre medlems- og giverdrevne organisasjoner. 

Om våre produkter og løsninger

Organisasjoner har helt spesielle behov for digitale løsninger, Winorg skal være best på å dekke disse i dag og i morgen! 

Winorg leverer en skybasert og standardisert bransjeplattform laget spesielt for nordiske organisasjoner. Våre produkter levert på denne plattformen er Winorg Express og Winorg Total som passer om du er en pasientorganisasjon, interesseorganisasjon, frivillig eller en innsamlingsorganisasjon.

Hvilke av produktene Total eller Express som passer nettopp dere er avhengig av deres behov av funksjonalitet og behov for tilpasninger og integrasjoner. Om dere er en Fagforening derimot er Winorg Total Fagforening løsningen for dere.

Felles for alle løsningene er at disse er standardiserte organisasjonssystemer laget spesielt for bransjen, levert over web som en abonnementsbasert skyløsning, driftet og forvaltet av Winorg.

Sentralt i alle løsningene er forenklet grensesnitt som skal gjøre det enkelt å administrere medlemskap og gaver for både ansatte sentralt og lokalt ute i organisasjonen ,og løsningen kan tas i bruk uten eller med minimalt av opplæring, og er tilgjengelig fra der brukeren befinner seg enten dette er på mobil, nettbrett eller PC/Mac.

Winorgs løsninger er utformet for å gjøre hverdagen enklere, spare tid og høyne effektiviteten gjennom automatisering av organisasjonens arbeidsprosesser. Vi legger vekt på klar og enkel tilgang til informasjon, slik at det er lett for ALLE å se hvordan det går i HELE organisasjonen.

 

 

20 års erfaring med håndtering av din virksomhets viktigste relasjoner

Jobb hos oss!

Vi ser etter flere som vil være med i gjengen.

 

Systemkonsulent support

Engasjeres du av å løse tekniske nøtter, har en god IT-teknisk forståelse, trigges av å lære, er engasjert og tror du er den rette til å hjelpe organisasjoner med skyløsninger, vil vi gjerne snakke med deg.

Les mer om stillingen Systemkonsulent support

Åpen søknad

Brenner du for å hjelpe Nordens ledende organisasjoner og tenker at akkurat du er den rette for Winorg og våre kunder? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Winorg har planer om videre vekst og utvikling og vil lyse ut stillinger etter hvert som vi ser et behov, men av og til kan den rette personen skape muligheter vi ikke har tenkt på. Kanskje venter vi på nettopp deg for å kunne få til noe mer.

Ta kontakt med daglig leder Anne Johanne Solhjell på telefon +4740414295  eller e-post anne.johanne.solhjell@winorg.no og for en hyggelig prat om felles muligheter.

SKJULT rad

Seniorrådgiver CRM i organisasjoner

Brenner du etter å hjelpe Norges ledende organisasjoner, har en velutviklet nysgjerrighet og ønske om å lære, ispedd salgsevner og en porsjon teknisk forståelse, vil vi gjerne snakke med deg.

Les mer om stillingen Seniorrådgiver

CFO – økonomi-/administrasjonssjef

Som CFO i Winorg får du hovedansvaret for økonomi og administrasjon i selskapet. Du blir del av ledergruppen og rapporterer til adm.dir. 

 

Les mer om stillingen som CFO

 

Kunderådgiver og brukerstøtte organisasjoner

Brenner du etter å hjelpe Norges ledende organisasjoner, har en velutviklet nysgjerrighet, er kundeorientert og har erfaring fra kundesupport, vil vi gjerne snakke med deg. Det er store utviklingsmuligheter for den rette.

Les mer om stillingen som Kunderådgiver

CTO – SaaS solutions for people working for a better world

As CTO of Winorg you will be an important part of Winorg’s management team and report directly to the CEO. You will cooperate closely with our product management team as well as our in-house and near-shore development teams. While we expect you to help chart the course and make the right technological and architectural choices in close cooperation with stakeholders in the organization, we also expect you to be able to dive in and participate hands-on in development projects and trouble-shooting.

Les mer om stillingen som CTO

 

Tech lead for utvikling av skytjenester for organisasjoner

Som Tech Lead i Winorg blir du del av vår utviklingsavdeling med et mandat om å være den nysgjerrige velorienterte arkitekten for videreutvikling og prosessforbedring.

Les mer om stillingen som Tech lead

Kontakt oss

Vi tar gjerne en prat med deg om hvordan Winorg kan løse din organisasjons behov. 

Telefon sentralbord

477 75 877

Anne Johanne Solhjell

Administrerende direktør
404 14 295

Kim Roger Elverhøy

Salgs- og markedsansvarlig
913 57 264

Her finner du oss

Winorg AS
Hausmannsgate 17
0182 Oslo 

 

Vi holder til sentralt i Oslo.

Bruk gjerne skjemaet om du har noen spørsmål, eller vil vite mer.
Er du allerede kunde? Ta kontakt via Toolkit.

NB! Gjelder henvendelsen ny, endret eller annet vedrørende BRUKERTILGANG for trekkinstanser til TREKKSENTRALEN så vedlikeholdes det av den enkelte fagforening. Kontakt den aktuelle fagforeningen så vil de kunne hjelpe.

Abonner på vårt nyhetsbrev