Om Winorg

Winorg er et norsk teknologiselskap som utelukkende fokuserer på å hjelpe organisasjoner med å lykkes.

Selskapet eies av ansatte med et brennende engasjement for organisasjoner og en lang fartstid fra organisasjonslivet.

Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen.

Det viktigste for oss fremover er å bruke det nyeste av teknologi for å sette norske organisasjoner i stand til å bruke all tilgjengelig informasjon om medlemmer og givere på måter som gjør at de kan øke inntektene, få flere medlemmer og givere, bli mer effektive, og gjennom det kunne lykkes bedre i arbeidet med organisasjonens formål.

Winorg er Norges ledende leverandør av CRM system og kompetanse til foreninger, forbund og andre medlems- og innsamlingsorganisasjoner.

 

 

20 års erfaring med håndtering av din virksomhets viktigste relasjoner

Jobb hos oss!

Vi ser etter flere som vil være med i gjengen. Nå har vi to ledige stillinger ute:

Seniorrådgiver CRM i organisasjoner

Som seniorrådgiver i Winorg blir du del av et team som utfyller hverandre. Vi hjelper organisasjoner med å få utnyttet kraften som ligger i våre verktøy for å støtte opp om og optimalisere organisasjonens arbeidsprosesser. Arbeidsoppgaver består i å utføre behovsanalyse, spesifisere løsninger, lære opp og bistå kundene og delta i salgsarbeid. Rollen vil være sentral i å bringe nye innovative løsninger ut til brukere, medlemmer, givere og frivillige hos Norges ledende medlems- og giverorganisasjoner.  

Les mer om stillingen som Seniorrådgiver på finn.no

Kunderådgiver og brukerstøtte organisasjoner

Som kunderådgiver i Winorg vil du få ansvar for å hjelpe kunder med tekniske og faglige utfordringer i samråd med resten av teamet. Winorg har hatt stor suksess med sine nye skybaserte løsninger og vi trenger virkelig deg som både har erfaring med hurtig å kunne hjelpe kunder og trives med høyt tempo og nye utfordringer. Lærer du raskt kan du i løpet av kort tid få nye og flere arbeidsoppgaver, som for eksempel kursing av kunder, brukertilpasning og faglig rådgivning ute hos kundene.

Les mer om stillingen som kunderådgiver på finn.no

Kontakt oss

Vi tar gjerne en prat med deg om hvordan Winorg kan løse din organisasjons behov.

Håvard Ellefsen

Administrerende direktør
909 30 909

Kari Otnes

Administrasjonssjef
934 19 669

Kim Roger Elverhøy

Salgsansvarlig
913 57 264

Rikard Mauritzon

Strategisk kundeutvikler og prosjektleder
920 64 750

Her finner du oss

Winorg AS
Hausmannsgate 17
0182 Oslo 

 

Vi holder til sentralt i Oslo.

Bruk gjerne skjemaet om du har noen spørsmål, eller vil vite mer. Er du allerede kunde, ønsker vi at du tar kontakt med oss via Toolkit.

Abonner på vårt nyhetsbrev