Aktuelt fra Winorg

Nok en fagforening i gang med Winorg Total

Winorg er godt fornøyd etter at vi sammen med nok en ambisiøs fagforening har fått digitalisert deres arbeide med medlemmer. YS forbundet Skolelederforbundet er etter en god prosessanalyse og implementering i gang med å jobbe i skyen for å skape bedre opplevelser for sine medlemmer og en større entusiasme hos de ansatte

Prosessanalyse

Winorg har som ambisjon å bruke sin erfaring og kompetanse til å løfte medlemsorganisasjoner sitt arbeide til nye nivåer ved å forbedre dagens arbeidsprosesser. Gevinsten av dette er enda bedre opplevelser for medlemmene og større entusiasme hos de ansatte. 

Det er avgjørende å se hele medlemreisen og interne arbeidsprosesser i sammenheng og ikke hver for seg.

Landingssider

Winorg lager ferdig integrerte landingssider/ markedsføringssider på web for bl.a innmelding av medlemskap som vist her ved Skolelederforbundet. Enkel innmelding og betaling er en viktig del av en god medlemsopplevelse og medlemsreise. Som alltid er Winorg sine webløsninger fullt toveis integrert med Winorg Total.

Digitalisering av lønnstrekk

Lønnstrekk har tradisjonelt vært en rutine som har krevd mye manuelt arbeid, uavhengig av medlemssystem. Hos de av Winorgs kunder som nå har tatt Trekksentralen i bruk, har det vært store ressursmessige besparelser, og skolelederne er intet unntak. Portalen er naturlig nok 100% skybasert, tilgjengelig på web og fullt integrert med Winorg Total Fagforening.

Digitalisering og automatisering

Digitaliseringen av norske fagforbund har skjøvet fart og skolelederne leder an. Winorg Total fagforening er levert som en skyløsning fullmatet med automatiserte prosesser.  Dette øker tilgjengeligheten og optimaliserer driften av Skolelederforbundet sin oppfølging av og samhandling med medlemmer.

Prosessanalyse Skolelederne

Prosessanalyse Skolelederne

Bli medlem Skolelederforbundet

Bli medlem Skolelederforbundet

Trekksentralen

Trekksentralen

Sky og automatisering

Sky og automatisering

Om Skolelederforbundet

I Skolelederforbundet jobber de for å gi deg de lønns- og arbeidsvilkårene medlemmene fortjener. Forbundet jobber også for å bedre rammene for ledelse og for å være ledernes stemme i oppvekst- og opplæringsdebatten.

Skolelederforbundet er tilknyttet hovedsammenslutningen YS og deltar gjennom dem i sentrale hovedoppgjør og mellomoppgjør. Deres spesialitet er dyktige lokale forhandlere som ivaretar dine lønns- og arbeidsvilkår der du er.

Les mer om skolelederforbundet

Abonner på vårt nyhetsbrev