Aktuelt fra Winorg

Administrerende oppsummerer halvåret som har gått og ser fremover mot det neste

Takk til kunder, ansatte og samarbeidspartnere for et spennende og fremgangsrikt 1. halvår.

Winorg gikk ut av koronaen og inn i 2022 med det største investeringsprogrammet i selskapets historie. Flere ansatte og en stor opptrapping på produktutvikling i samarbeid med et utviklerteam hos Itera i Ukraina.

Til tross for krigen har teamet fortsatt å levere bra og vi er glade for å ha hatt muligheten til å oppbemanne ytterligere. Vi er dypt imponert over hva de får til under vanskelige forhold, og glade for at vi kan bidra med å skape arbeidsplasser lokalt i Ukraina.

Resultatet av investeringene er mange og kommer nå fortløpende. Allerede nå har vi et nytt og moderne skymiljø på plass i Stockholm hvor vi tar imot nye kunder enten de er rene skykunder eller kunder som ønsker å komme inn i en hybrid skydriftsmodell hvor de flytter driften av Winorg til oss, men fortsetter å bruke Winorg på «gamle måten.» Her har vi hatt stor glede av samarbeidet med Oracle ekspertene i Cegal som har bidratt til å sette opp et sikkert og skalerbart miljø.

Andre resultater av investeringene er at vi nå har et svært høyt tempo på å levere ny og etterlengtet funksjonalitet i Winorg Dialog. Dette verktøyet forenkler arbeidet med å trekke ut målgrupper, kommunisere med disse på tvers av forskjellige kanaler og måle effekten. Ofte er dette spredt på mange forskjellige verktøy, men ved å ha dette integrert og tilpasset organisasjonenes bruksområder senkes brukerterskelen samtidig som vi sikrer at informasjonen flyter.

For ikke å finne opp hjulet på nytt integrerer vi en rekke ledende kommunikasjonsløsninger med Winorg Dialog. SMS og LinkConversations fra LinkMobility, nyhetsbrev og epost fra Make, trykk og distribusjon fra 21Grams, og flere kommer.

Til høsten gleder vi oss også til å offisiell lansering av Winorg Total Fagforening. Her har vi tatt 20 års erfaring fra å arbeide med fagforeninger og laget en ny moderne skybasert løsning laget spesielt for å hjelpe fagforeninger å arbeide bedre. Sammen med Trekksentralen og Winorg Dialog tenker vi dette vil bli en utrolig kraftig pakke, og vi gleder oss til å oppgradere de første kundene rett over sommeren. Følg med for invitasjon til lanseringsfest.

Winorg fortsetter veksten

Takket være den store interessen for å ta i bruk skyløsningene våre har det vært en god vekst i første halvår. En rekke gamle gode kunder er på vei over i skyen, og det blir moro å hjelpe de til å ta i bruk de nye mulighetene som ligger der.

Vi har også jobbet mye de siste årene med å forsøke å forenkle og effektivisere prosessen med å bli ny kunde av Winorg. Det er ikke lett for en organisasjon å bytte system, og det har vært en krevende prosess som har krevd forbedring av metodeverket vårt, dokumentasjon, produkt og kompetanse, men nå ser vi at det gir resultater. Ta gjerne en titt på bloggen vår Organisasjonsvekst.no og les om erfaringene fra Boligmentoren som nylig tok i bruk Winorg Express 

Vi ser også at interressen for å forenkle og modernisere sine løsninger hos tidligere ikke Winorg kunder øker. Vi ser ser frem i mot til å bidra til vekst hos fagforeningen Transport og Logistikkforbundet (TLF), den ideelle organisasjonen Sykehusklovnene og pasientorganisasjonen Endometrioseforeningen. Alle disse har signert med Winorg i 2022.

Organisasjonsvekst.no har mye annen god informasjon for organisasjoner og kan anbefales som sommerlektyre. Dersom du ønsker at din organisasjon skal bli mer datadreven kan du f.eks. laste ned den gratis guiden «Den datadrevne organisasjonen: -Hvordan gå fra data til innsikt og tiltak».

Om din organisasjon ønsker å få bli bedre på å arbeide med frivillige bør dere ta en titt på guiden «Den store frivillighetsguiden: Hvordan maksimere verdien av frivillighet i din organisasjon?»  

Noen tips fremover

Et lite tips for høsten. To utfordringer som kan komme til å treffe organisasjoner hardt fremover er mangel på IT kompetanse og den sterke prisveksten.

Mer standardiserte løsninger som passer for flere og krever mindre tid å ta i bruk er måten vi forsøker å hindre at mangelen på IT kompetanse skal skape for store problemer for våre kunder.

Den andre utfordringen, pris- og lønnsveksten, kontrollerer vi i mindre grad. Normalt økes alle priser fra nyttår, så for organisasjoner som ønsker å få pengene til å strekke lenger kan det være smart å forsøke å komme raskt i gang etter ferien og få gjort prosjekter eller anskaffelser i løpet av høsten.

Riktig god sommer

Hilsen

Håvard Ellefsen, Administrerende Direktør Winorg AS

Abonner på vårt nyhetsbrev