Aktuelt fra Winorg

Sykehusklovnene signerer med Winorg

Ønsket og behovet for en standardisert bransjeløsning gjorde at valget falt på Winorg Express for å forenkle interne arbeidsprosser, ivareta en integrert giverreise og betalingsflyt og dimensjonere for videre vekst.

Organisasjonen har vokst veldig de seneste årene og dermed også vokst ut av eksisterende systemer og så seg nødt til å oppgradere til en standardisert bransjeløsning for å fortsette denne veksten på en bærekraftig måte. 

Manuelle arbeidsprosesser må erstattes av automatisering og forenkling der det er mulig for å minimalisere risikoen for feil (som øker ved større volum), og legge til rette for at kvaliteten opprettholdes uten å måtte bemanne opp.

Med en stor økning i giverbaser ser vi det derfor som nødvendig å oppgradere dette (les: CRM) for å ivareta eksisterende givere på en bedre måte gjennom mere tilpasset oppfølging, samt optimalisere mulighetene for mere spisset kommunikasjon for å rekruttere sporadiske givere over til å bli faste
Sykehusklovnene

Om Sykehusklovnene

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon/forening med administrasjon i Oslo. Sykehusklovnene hadde 2019 nærmere 30 000 møter med barn innlagt på sykehus. Over 50 sykehusklovner er tilknyttet organisasjonen, alle profesjonelle skuespillere, trent for arbeid med barn på sykehus.

Sykehusklovnene besøker barn mellom 0-18 år.

Les mer om det gode arbeidet til organisasjonen her og se hvordan du kan støtte dette arbeidet.

Abonner på vårt nyhetsbrev