Aktuelt fra Winorg

Hvorfor er valg av riktig organisasjonssystem så viktig?

Et organisasjonssystem er ikke bare et organisasjonssystem. 

Det er mange ting å holde styr på, alt fra purringer på kontingenter, til frafall av medlemmer. Et optimalt organisasjonssystem vil dekke behovene deres på en enkel og tilfredsstillende måte, slik at tiden dere bruker blir mest mulig verdifull. 

I tritt med at utviklingen går fortere og fortere, er det også viktig å sørge for at leverandøren av systemet alltid er åpen og klar for morgendagens utfordringer. Her gjelder det å ha tillit til leverandøren, slik at man ikke bruker unødvendig tid på usikkerhet. Organisasjoner velger ofte en samarbeidspartner fremfor en leverandør og ofte tillit fremfor et system.

Derfor har vi i Winorg alltid fokusert på å levere brukervennlige og fremtidsrettede organisasjonssystemer, slik at dere som organisasjon, forening eller forbund kan fokusere på å opprettholde arbeidet og tilliten til deres medlemmer og givere.

Les mer her om Winorg Express som leder an med innovasjon, modernisering, forenkling og digitalisering

Ønsker du mer info om våre systemer og løsninger? Da kan du enten ta en titt på våre webinarer via Youtube, kontakte din rådgiver, eller send en e-post til post@winorg.no

Abonner på vårt nyhetsbrev