Aktuelt fra Winorg

Gode medlemsopplevelser med riktig data

Med Winorgs smarte løsninger for god datakvalitet, vil det være enkelt å identifisere og redusere feil som oppstår med for dårlig datakvalitet. Dette vil resultere i bedre opplevelser for dine medlemmer, samt mindre manuelt arbeid for organisasjonens ansatte og tillitsvalgte.

I samarbeid med bl.a. Bisnode tilbyr Winorg automatisk ajourhold fullt integrert med Winorg Total og Winorg Express slik at kvaliteten på dataene dine optimaliseres. Frekvensen av dette kan settes opp etter ønske og tjenesten tilbyr ajourhold for både næring og privatpersoner.

Unngå unødvendig feil ved å kvalitetsikre dataene og sørge for at organisasjonen til enhver tid har riktig og relevant informasjon om sine medlemmer, samarbeidspartnere og tillitsvalgte.Typisk relevant data på privatpersoner

  • Adresse, tlf & fødselsdato
  • Døde, dubletter og reservasjonskoder (DM & TM)

Typisk relevant data på bedrifter

  • bedriftens navn, adresseinformasjon & org.nr
  • URL resultater, type bedrift (AS, ENK etc.) & NACE kode
  • leder navn & mobil

 

Hindre duplikater med smart teknologi

Med smarte løsninger kan Winorgs systemer enkelt sørge for å unngå duplikater slik at datakvaliteten din opprettholdes og evt. forbedres. Systemet fungerer på følgende måte:

  • Ved manuell registrering skjer dublettsjekken mens du registrerer da man slipper å først søke og så registrere.
  • Innmeldinger matches og godkjennes automatisk for evt. manuell korrigering i ettertid.
  • Automatisering der det er mulig å ha fokus på de 80% innmeldingene som faktisk kan automatiseres og ikke på de 20% som kan feile.

Ønsker du en gjennomgang av potensialet i din organisasjon? Ta kontakt med din rådgiver

 

DIGITALE OG FREMTIDSRETTEDE LØSNINGER FOR AUTOMATISERING I WINORG

Vi i Winorg er lidenskapelig opptatt av å forenkle arbeidet hos organisasjonene vi jobber med, slik at eksisterende, og nye medlemmer, fortsatt vil støtte og bidra til organisasjoner over hele landet.

Winorgs hovedfokus er å være fremtidsrettet og alltid tilgjengeliggjøre ny teknologi, slik at organisasjonene vi jobber med kan få mer tid til å gjøre det de brenner for.

Dette innebærer alt fra helautomatiserte digitale systemer, til enkle og brukervennlige betalingsløsninger. Synergien av dette er bedre kvalitet på oppgavene som gjøres hos dere som kunde og Winorg kan benytte mindre tid på support og mer tid på produktutvikling og rådgivning som kommer alle våre kunder til gode.

Winorgs løsninger hjelper dere med økt begeistring blant ansatte og frivillige og større engasjement hos medlemmer og givere 

Abonner på vårt nyhetsbrev