Aktuelt fra Winorg

GivingTuesday 2020

Winorg gir bort rådgivning på Giving Tuesday!

Også i år stiller våre dyktige rådgivere opp og gir bort en times rådgivning - denne gangen på Teams.

Du kan være med i trekningen om rådgivning på følgende temaer, hvor du sender epost til post@winorg.no med følgende i Emnefeltet- GivingTuesday "tema". Deretter vil du få beskjed om du har vunnet :-). Få med navn og organisasjon du representerer. 

Det er fullt mulig å velge flere temaer.

Analyse

Vår analyseavdeling setter opp dashbord som gjør at alle i organisasjonen vet hva farten på organisasjonen er. Vi presenterer dashbord gjerne på en storskjerm eller app som oppdaterer seg selv med nye data fra Winorg og kobler gjerne disse med data fra SSB (folketall), Regnskap (kostnader og inntekter), Google (GA), Facebook (SoMe-trafikk) mm.

Kan man gjøre dette med Power BI (Microsoft) med gratis lisens? Hvordan kan jeg distribuere data til styret/ledergruppe. Bør vi ha et lite datavarehus for å samle data? Ta en prat med Ståle Sørensen eller Jon Øyvind Johnsen fra Winorg Analytics.

CRM-trender

Anne Johanne, vår produktsjef, er lidenskapelig opptatt av hvordan fremtidens CRM-system ser ut og er alltid nysgjerrig på de nyeste trendene. Hun vil veldig gjerne snakke med deg om hvordan fremtiden kan se ut for akkurat din organisasjon, og hva ditt neste steg kan være.

Fundraising

Steinar Johansen (tidligere innsamlingsleder hos WWF) er rå på fundraising, og vil gjerne diskutere giverutvikling, automatisert giverdialog og digital fundraising med deg.

Valg og innføring av nytt organisasjonssystem

Valg og innføring av et nytt morderne organisasjonssystem er en krevende prosess for de fleste organisasjoner, selv om det har blitt gjort mye de siste årene for å gjøre dette enklere og mer effektivt. Håvard Ellefsen som er daglig leder i Winorg, tar gjerne en uforpliktende og hyggelig prat for å dele erfaringene vi har med anskaffelses-prosesser og innføring hos forskjellige typer organisasjoner.

Velkomstprosessen

Den første tiden som medlem eller giver er i mange tilfeller helt avgjørende, og Anne-Berit Eia (tidligere rådgiver i Amnesty og LO Favør) vil gjerne snakke med deg om hva din organisasjon gjør for nye medlemmer og givere. Kanskje du får noen nye idéer du kan teste ut for å gjøre velkomstprosessen din enda litt bedre enn den allerede er i dag.

CRM for oppfølging av næringsliv og bedrifter

CRM oppfølging mot dine bedriftskontakter er viktig for å bygge lojalitet med samarbeidspartnere. I Winorg har vi en egen modul for CRM oppfølging mot næringsliv. Anne Sofie har lang fartstid fra CRM arbeid både i organisasjoner og i det private næringsliv og tar gjerne en prat med din organisasjon for å høre hvordan dere jobber med oppfølging av bedrifter og snakke litt om hva man bør tenke på og hvordan man kan systemerere dette arbeidet.

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev