Jobb hos oss

Systemkonsulent support

Engasjeres du av å løse tekniske nøtter, har en god IT-teknisk forståelse, trigges av å lære, er engasjert og tror du er den rette til å hjelpe organisasjoner med skyløsninger, vil vi gjerne snakke med deg.

Winorg utvikler skyløsninger for fagforeninger, humanitære- og interesseorganisasjoner. Løsningene er sentrale i kundenes arbeid med å engasjere medlemmer, givere og frivillige, og sørger for at organisasjonene kan drive sin virksomhet på en effektiv og god måte til det beste for organisasjonens formål.  

Bred teknisk forståelse

For at du skal bli en god systemkonsulent hos oss, tror vi du har en god IT-utdannelse som gir deg en bred teknisk forståelse. I tillegg til en slump erfaring, engasjement og gode evner til å kommunisere, liker du å hjelpe kunder.

Winorg arbeider med Microsoft og Oracleteknologi der fler og fler av løsningene er skybaserte. Det er utstrakt bruk av integrasjoner mot eksterne systemer og teknologier vi bruker er: C#, .net, Oracle, PL/SQL, HTML, CSS og JavaScript. I tillegg teknologier som SOAP, REST, XML oga moderne web-teknologier. Kundene har løsningene i skyen, internt eller hos driftsleverandører. Vi tror du har god kompetanse på Microsoft OS og Windows server, databaser og SQL samt nettverk. Hvis du kan Azure, C#, Javascript og andre av våre teknologier er det et pluss, hvis ikke vil du få anledning til å lære det hos oss.

Vi trenger noen som kan hjelpe kundene med tekniske spørsmål, men også være støttespiller i installasjon av nye løsninger. I dag gis denne tekniske støtten av rådgivere eller utviklere og du får derfor anledning til å strukturere og bygge en ny supporttjeneste til våre kunder. 

Vi har balanse mellom privatliv og arbeid, men vi tror du trives best hos oss hvis du er en engasjert multitasker som liker fart.

For at vi skal kunne jobbe godt sammen er det viktig at du snakker og skriver godt norsk og engelsk.

Ønsker du en meningsfylt jobb der du hjelper organisasjoner og samtidig har et godt arbeidsmiljø og fast arbeidssted, er dette jobben for deg. I tillegg er vi fleksible og lite byråkratiske.

Brenner du for å hjelpe organisasjoner med gode dataverktøy?

Ta gjerne kontakt med:

Audun Berg, Tlf: 951 01 751, audun.berg@10fold.no

Om Winorg

Selskapet eies av ansatte med et brennende engasjement for organisasjoner og en lang fartstid fra arbeidet med organisasjoner. Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen.

Detaljer

Stillingstittel: Systemkonsulent

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Nettverk: Facebook LinkedIn

Sektor: Privat

Sted: Hausmannsgate 17, 0182 Oslo

Hjemmekontor: Delvis hjemmekontor

Bransje: IT, IT - programvare, Organisasjoner

Stillingsfunksjon: IT drift og vedlikehold / IT-support

Arbeidsspråk: Norsk

Se også stillingsannonsen på finn.no

Abonner på vårt nyhetsbrev