Aktuelt fra Winorg

Winorg Express - Brukervennlig, fremtidsrettet og standardisert bransjeløsning for organisasjoner

Grunntanken bak Winorg Express er automatisering og selvbetjening.

Enkle og brukervennlige grensesnitt gir gode brukeropplevelser for dine ansatte, tillitsvalgte, medlemmer og givere gjennom bedre kundereiser og et redusert behov for konsulent, systemstøtte og opplæring for ansatte og frivillige.

Løsningen sørger for at organisasjonene som bruker Winorg Express opplever reduserte og mer forutsigbare kostnader, samt en større entusiasme hos de ansatte og frivillige og økt engasjement hos givere og medlemmere.

Winorg Express

Systemet inneholder bl.a. en helautomatisering av kundereisen: Egne integrerte markedsføringssider for innmelding eller gaver, ferdige integrerte betalingsløsninger, automatisert velkomst- og/ eller takke dialog fulgt opp evt av påminnelser/ purringer, automatisk innmelding, dublettsjekk og til slutt nedlasting og innlesing av bankfiler. 

 

Etter en god medlem - og/eller giverreise frem til innmelding eller gitt gave er det avgjørende å få fulgt opp medlemmet og giveren slik at deres opplevelse blir så god som mulig. I Winorg Express angis dette som Intelligent Dialog. Dette kan automatiseres og baseres på datadrevet innsikt slik at man minsker frafall og øker giverviljen.

Landingssider

Egne integrerte markedsføringssider for innmelding eller gaver, med ferdige integrerte betalingsløsninger.

Landingssider for innmelding og gi gave

 

Oversiktlige dashboard

Persondashboard med 360 graders syn på medlemmets relasjon med organisasjonen med full reskontro.

Dashboard

Dashboard som startside med relevante nøkkeltall.

 

Nordiske organisasjoner

Winorg Express er i stadig utvikling blant Nordiske organisasjoner, og stadig flere medlems- og giverorganisasjoner foretrekker Winorg som leverandør og Winorg Express som løsning for å løfte sitt arbeide opp i skyen, modernisere seg selv og ruste seg for fremtiden.

Følg med under Produktnyheter for fortløpende nyheter i løsningen

Digitale og fremtidsrettede løsninger for organisasjoner og foreninger

Winorg er lidenskapelig opptatt av å forenkle og forbedre arbeidsprosessene hos organisasjonene vi jobber med, slik at nye og eksisterende medlemmer, fortsatt vil støtte og bidra til organisasjoner over hele landet.

Winorgs hovedfokus er å være fremtidsrettet og alltid tilgjengeliggjøre ny teknologi, slik at organisasjonene vi jobber med kan få mer tid til å gjøre det de brenner for.

Dette innebærer alt fra helautomatiserte digitale systemer, til enkle og brukervennlige betalingsløsninger.

 

Ta et møte med oss om Winorg Express

Abonner på vårt nyhetsbrev