Aktuelt fra Winorg

Vipps Faste Betalinger

Winorg først ute med Vipps Faste Betalinger

Vi ønsker at våre kunder skal ha mulighet til å være tidlig ute med å ta i bruk nye og relevante betalingsløsninger. Winorg er derfor fortsatt stolte av være den leverandøren som lanserte faste betalinger med Vipps første i verden.

Winorg og Vipps gjennomførte lanseringen av ny betalingsløsning i samarbeid med og hos Norges Innsamlingsråd tidligere i år og det er sjelden vi opplever sånt trykk fra organisasjoner og andre som ved denne anledningen. Seminaret ble fullbooket på nulltid, Innsamlingsrådet måtte ordne plass til flere, og fremdeles var det ikke plass til alle som ville komme.

Så hva handler dette egentlig om?

Hvis din organisasjon har medlemmer, abonnenter eller faste givere, er det viktig å kunne tilby en fast repeterende betalingsløsning.

Det kanskje mest spennende nye produktet på markedet akkurat nå er Vipps Faste Betalinger.

Winorg har laget et kort webinar hvor vi forteller deg hvordan du kan bruke Vipps Faste Betalinger i din organisasjon, og ikke minst hvorfor vi mener Vipps Faste Betalinger er mer effektivt enn konkurrerende alternativer, og kan bidra til å øke inntektene dine.

Vi anbefaler at du setter av 6 minutter til å se dette webinaret til å lære mer om hva du kan få ut av Vipps Faste Betalinger.

https://www.youtube.com/watch?v=vVw7uM6QaPQ

Kort fortalt går det ut på at din organisasjon enklere kan ta betalt for faste tjenester, og at det også er veldig enkelt for den som betaler.

Dette er en helt ny tjeneste fra Vipps, beregnet på å få regelmessige betalinger fra for eksempel giver eller medlem. Nevnte vi at det er enkelt? Det er enkelt å sette opp for brukeren, enkelt å vedlikeholde for dere og i tillegg enkelt å konvertere givere og medlemmer som er på giro i dag over til fast betaling med Vipps.  

Medlemskontingenten kan du nå sende ut på SMS eller epost med en lenke til Vipps. Når lenken brukes åpnes Vipps-appen med spørsmål om de vil betale kontingenten og samtidig sette opp dette som en fast betaling.

Svarer medlemmet ja på dette blir det lagt til en fast betaling med intervallet som er valgt (årlig, månedlig, eller andre intervaller). Winorg får både betalingen og beskjed om at vedkommende nå har betalingstype Vipps på medlemskapet, i retur fra Vipps.

Neste gang du sender ut medlemskontingenten kan informasjon om trekket sendes til Vipps, som automatisk trekker neste års kontingent.

Enkelt for brukeren, enkelt for dere

 

Abonner på vårt nyhetsbrev