Aktuelt fra Winorg

Bedre medlemsoppfølging og enklere arbeidsdag

Digital Arbeidsplass gir helt nye muligheter for de som ikke bruker Winorg til vanlig,

og for de som ikke har tilgang på Winorgklienten fordi de jobber distribuert / på annen lokasjon – og kanskje helst bruker nettbrett eller mobil.

Tilbakemeldingene fra kunder som har tatt i bruk de første delene av Winorgs Digital Arbeidsplass er svært positive.

«KJEMPEBRA! Dette tror jeg vil gjøre hverdagen til tillitsvalgte enklere og ikke minst lede til en lettere og betraktelig bedre medlemsoppfølging. Som jeg igjen håper og tror vil føre til vekst og at vi tetter igjen sekken i bunn, samt lettere fanger opp og kan agere hvis det skjer dramatiske ting på utmeldingsfronten» [Tillitsvalgt, DELTA]

 

Verktøy for tillitsvalgte og ansatte

Først ut er et verktøy for tillitsvalgte og ansatte, som gjør det enklere å følge opp medlemmene på en enkel og effektiv måte. Løsningen for tillitsvalgte og ansatte er bygget rundt et dashboard som gir den tillitsvalgte eller ansatte umiddelbar oversikt over sin del av organisasjonen, samtidig som det fungerer som direkte inngang til det viktigste av lister, søk og funksjoner man har bruk for. Designet er enkelt, intuitivt og skalerer sømløst på tvers av desktop, nettbrett og mobil.

Det kreves minimalt eller ingen opplæring å ta det i bruk.

Verktøy for kurs og arrangement

Neste verktøy ut forenkler administrasjonen av kurs og arrangement, dette rulles ut til de første kundene nå i september. På lik linje med løsningen for tillitsvalgte er også løsningen for administrasjon av kurs og arrangement bygget opp rundt et dashboard, som viser oversikt over pågående kurs og konferanser og «live» status for påmeldinger. Løsningen er et komplett verktøy for å lage arrangement med fullt spenn fra det helt enkle kurset opp til store konferanser, med aktiviteter, parallellsesjoner, hotellbookinger etc.

Løsningen tilbyr trinnvis oppbygging av arrangementet i 5 steg, helt frem til publisering og markedsføring i sosiale medier - løsningen inneholder også håndtering av påmelding og betaling.

 

 

 

Vil du vite mer om Digital Arbeidsplass, eller kanskje få en demonstrasjon?

Ta kontakt med din rådgiver, eller send mail til post@winorg.no

 

Abonner på vårt nyhetsbrev