Jobb hos oss

Tech Lead utvikling av skytjenester for organisasjoner

Har du overblikket over nye teknologier og samtidig liker å dykke ned i kode og utvikle gode løsninger? Er du nysgjerrig på forskjellige teknologier og liker å dele din kunnskap og diskutere løsninger med kollegaer så vel som med produktteamet, ledelsen og kunder, da vil vi gjerne snakke med deg

Winorg utvikler IT-løsninger for fagforeninger, humanitære- og interesseorganisasjoner. Løsningene er sentrale i kundenes arbeid med å engasjere medlemmer, givere og frivillige, og sørge for at organisasjonene kan drive sin virksomhet på en effektiv og god måte til det beste for organisasjonens formål

Din rolle i Winorg

Som Tech Lead i Winorg blir du del av vår utviklingsavdeling med et mandat om å være den nysgjerrige velorienterte arkitekten for videreutvikling og prosessforbedring. Du vil utfordre, inspirere og skape et godt miljø for innovasjon. Du er den naturlige samtalepartneren for produktutviklingsteamet og ledelsen i tekniske spørsmål. Rollen vil være sentral i å utvikle nye innovative løsninger til Norges ledende medlems- og giverorganisasjoner og vi tror du vil like å ta en aktiv rolle i å utforme selskapets skyplattform og løsninger.

Din bakgrunn

Vi tror du har erfaring med agil utviklings- og prosjekt-metodikk. Antagelig har du bakgrunn som løsningsarkitekt. Du trives med å holde overblikket over eksisterende og ny teknologi og deler gjerne din kunnskap med kollegaer og kunder. Du er både en teoretiker og en praktiker som trives med selv å gå foran og utvikle gode løsninger. 

Winorg arbeider med Microsoft og Oracleteknologi der fler og fler av løsningene er skybaserte. Det er utstrakt bruk av integrasjoner mot eksterne systemer og erfaring innen bygging av integrasjonsløsninger er en fordel. 

Du er nysgjerrig, men vet at ny teknologi må også gi forretningsnytte. Du er selvgående og trives med rollen som løsningsarkitekt samtidig som du er teamspiller.

Vi håper at du har arbeidet med flere av våre teknologier som C#, .net, Oracle, PL/SQL samt HTML, CSS og JavaScript. Du har antagelig også erfaring med teknologier som SOAP, REST, XML og kjenner moderne web-teknologier.

Bakgrunnen din kan variere, men vi tror du har en tyngre IT-relatert utdannelse. For at vi skal kunne jobbe godt sammen er det viktig at du snakker og skriver godt norsk og engelsk.

Ønsker du en meningsfylt jobb der du hjelper organisasjoner og samtidig har et godt arbeidsmiljø og fast arbeidssted, er dette jobben for deg. I tillegg er vi fleksible, lite byråkratiske og du får stor påvirkningsmulighet.

Om arbeidsgiveren

Selskapet eies av ansatte med et brennende engasjement for organisasjoner og en lang fartstid fra arbeidet med organisasjoner. Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen.

Brenner du for å hjelpe organisasjoner med gode dataverktøy?

Ta gjerne kontakt med:

Audun Berg, Tlf: 951 01 751

Detaljer

Stillingstittel: Tech Lead

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Nettverk: Facebook LinkedIn

Sektor: Privat

Sted: Hausmannsgate 17, 0182 Oslo

Bransje: IT,IT - programvare,Organisasjoner

Stillingsfunksjon: IT utvikling / Systemarkitekt,IT utvikling / Utvikler (generell)

Se også stillingsannonsen på finn.no

Abonner på vårt nyhetsbrev