Jobb hos oss

Seniorrådgiver CRM i organisasjoner

Brenner du etter å hjelpe Norges ledende organisasjoner, har en velutviklet nysgjerrighet og ønske om å lære, ispedd salgsevner og en porsjon teknisk forståelse, vil vi gjerne snakke med deg.

Winorg utvikler IT-løsninger for fagforeninger, humanitære- og interesseorganisasjoner. Løsningene er sentrale i kundenes arbeid med å engasjere medlemmer, givere og frivillige, og sørge for at organisasjonene kan drive sin virksomhet på en effektiv og god måte til det beste for organisasjonens formål.

Din rolle i Winorg

Som seniorrådgiver i Winorg blir du del av et team som utfyller hverandre. Vi hjelper organisasjoner med å få utnyttet kraften som ligger i våre verktøy for å støtte opp om og optimalisere organisasjonens arbeidsprosesser. Arbeidsoppgaver består i å utføre behovsanalyse, spesifisere løsninger, lære opp og bistå kundene og delta i salgsarbeid. Rollen vil være sentral i å bringe nye innovative løsninger ut til brukere, medlemmer, givere og frivillige hos Norges ledende medlems- og giverorganisasjoner.

Din bakgrunn

Vi tror du har erfaring med prosjektarbeid og -metodikk og gjerne organisasjonserfaring. Du trives i dialog med kunder for å forstå komplekse problemstillinger. Du er fortrolig med de fleste områder innen CRM-arbeid, selv om du kanskje har ekspertise på enkeltområder. Din nysgjerrighet og evne til å lære hjelper deg å forbedre prosesser og løsninger, lære opp kunder og teste og dokumentere løsningene. I en salgsprosess er du den faglige rådgiveren som er løsningsansvarlig.

Stillingstittel

Tech Lead

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Ta gjerne kontakt med:

Audun Berg, Tlf: 951 01 751

Abonner på vårt nyhetsbrev